Home » Arrangementer, Nyheder

3 retters Halkær ådal menu den 21. Februar

19 januar 2012 No Comment

Tirsdag den 21. Februar kl. 19.30

På Halkær Kro, Halkærvej 59, Halkær, 9240 Nibe.

Slow Food medlem og køkkenchef på Halkær Kro præsenterer en 3 retters Halkær ådal menu.

  • Appetizer med røget kalveinderlår af Limousine fra Norre Organic, ristet brød og ribskompot med ramsløg
  • Hovedret med stegt kylling fra Gravhøjgaard + lammeryg fra Veggergaarde, stegte kartofler, sauce, salat med perlebyg, varm garniture og surt.
  • Dessert med et lille udvalg af gode oste fra Thise, karrysyltet fennikel samt hjemmebagte rugkiks

Pris: 250 kr.

Den nordjyske afdeling fortæller om Slow Food i Danmark og internationalt efterfulgt af en præsentation af det spændende Halkær Ådal projekt. Se mere om programmet og Slow Food på: www.slowfoodaalborg.dk. Se mere om Halkær Kro og Kulturhus på: www.halkaer.dk

Alle er velkomne.

tilmelding på: info@halkaerkrokokken.dk

Comments are closed.